Kotisivut yritykselle


Kaakon Nettipalvelu Oy

Miksi yrityksen kotisivuihin kannattaa panostaa?

Esimerkkinä go-kart.fiKotisivut ovat yritykselle nykypäivänä, kuten ne ovat olleet jo useiden vuosien ajan, merkki yrityksen olemassaolosta. Ellei kyseessä ole todella harvinaislaatuinen tapaus, asiakkaat etsivät poikkeuksetta tietoa yrityksestä kotisivujen kautta ja jos niitä ei löydy, voi se olla suuri kolaus yrityksen imagolle. Tärkein asia kotisivujen kannalta siis on, että ne ovat olemassa.

Nykyään kuitenkin käytännössä jokaisella yrityksellä on jo kotisivut, joten pelkkä olemassaolo ei yksinkertaisesti riitä. Laadukkaat kotisivut ovat todella tärkeä kanava yritykselle, mistä yritys voi tavoittaa asiakkaan hyvin tehokkaasti. Nettisivut antavat potentiaaliselle asiakkaalle tärkeää tietoa yrityksen toiminnasta sekä yksinkertaisesti kerätä yhteydenottoja, jotka ideaalitilanteessa muuttuvat myynniksi. Toimivat verkkosivut keräävät yritykselle parhaimmillaan myyntiä melkein ”itsestään”, mutta tällöin verkkosivuihin sekä niiden luomiseen on usein panostettu huomattavasti.

Erotu siis positiivisesti kilpailijoidesi joukosta ja panosta kotisivujesi ulkoasuun. Kaakon Nettipalvelu tekee sinulle omannäköiset kotisivut edullisesti vuosien kokemuksella ja hyvin vankalla tietotaidolla.

Mitä hyvät nettisivut tarkoittavat taloudellisesti?

Hyviin nettisivuihin panostaminen tulisikin nähdä aina investointina. Hyvin konvertoivat ja informatiiviset nettisivut ovat kultaakin kalliimmat, sillä kotisivuilta yrityksesi voi saada arvokkaita kontakteja sekä suoraa myyntiä. Jos kotisivujen uudistus kuulostaa mielestäsi kalliilta, kannattaakin miettiä seuraavaa: kuinka moni asiakkaistasi saattaa poistua nykyisiltä sivuiltasi ja pahimmassa tapauksessa päätyä kilpailijan asiakkaaksi? Kuinka monta asiakasta sinulla on varaa menettää kuukaudessa? Entä kuinka monta asiakasta sinun tulisi saada, jotta uudet nettisivut ovat maksaneet itsensä takaisin?

On siis sanomattakin selvää, että hyvät nettisivut ovat kannattava investointi. Mikäli sinulla ei ole vielä nettisivuja tai koet niiden olevan vanhanaikaiset sekä huonosti tehdyt, ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!

Ylläpito on helppoa

KNP:n tekemät kotisivut toimivat helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän kautta. Voit tehdä itse sivuillesi muutoksia, järjestelmän käytön oppii nopeasti ja se on hyvin selkolukuinen. Vaativammissa ylläpitotoiminnoissa autamme sinua tarpeesi mukaan ilman, että ylläpitokulut nousevat taivaisiin.

Ylläpito KNP:n nettisivuissa on edullista. Yrityksemme on sopivan pieni, eivätkä kulumme siis nouse pilviin. Suomeksi sanottuna emme laskuta turhasta edes ylläpitovaiheessa, vaikka tässä saattaa olla ilmaa useiden toimijoiden kohdalla.

Näin pääset alkuun

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua onnistumaan kotisivuprojektisi kanssa! Kaakon Nettipalvelu tekee sinulle juuri omannäköiset kotisivut vuosien kokemuksella ja satojen tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana.

Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Kaakon Nettipalvelu Oy
Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Tietosuojakäytäntömme

Bisnoden myöntämä diplomi hyvästä luottoluokituksesta

© Kaakon Nettipalvelu Oy