Yrityksen kotisivut

Kotisivut ovat yritykselle nykypäivänä, kuten ne ovat olleet jo useiden vuosien ajan, merkki yrityksen olemassaolosta. Ellei kyseessä ole todella harvinaislaatuinen tapaus, asiakkaat etsivät poikkeuksetta tietoa yrityksestä kotisivujen kautta ja jos niitä ei löydy, voi se olla suuri kolaus yrityksen imagolle. Tärkein asia kotisivujen kannalta siis on, että ne ovat olemassa.

Nykyään kuitenkin käytännössä jokaisella yrityksellä on jo kotisivut, joten pelkkä olemassaolo ei yksinkertaisesti riitä. Laadukkaat kotisivut ovat todella tärkeä kanava yritykselle, mistä yritys voi tavoittaa asiakkaan hyvin tehokkaasti. Nettisivut antavat potentiaaliselle asiakkaalle tärkeää tietoa yrityksen toiminnasta sekä kerätä yhteydenottoja, jotka ideaalitilanteessa muuttuvat myynniksi. Toimivat verkkosivut keräävät yritykselle parhaimmillaan myyntiä melkein ”itsestään”, mutta tällöin verkkosivuihin sekä niiden luomiseen on usein panostettu huomattavasti.

Erotu siis positiivisesti kilpailijoidesi joukosta ja panosta kotisivujesi ulkoasuun. Kaakon Nettipalvelu tekee sinulle omannäköiset kotisivut edullisesti vuosien kokemuksella ja hyvin vankalla tietotaidolla.


Ylläpitojärjestelmä vai ylläpitosopimus

Haluatko tehdä itse muutokset kotisivuille vai haluatko huolettomuutta ylläpitosopimuksella? Molemmat onnistuu. Jos aikaa ja osaamista riittää, on räätälöidyllä ylläpitojärjestelmällämme helppo tehdä muutokset sivuille. Emme käytä drupaleja emmekä wordpressejä, ne ovat monimutkaisia ja niitä pitää päivittää jatkuvasti. Teemme jokaiselle oman järjestelmän, jossa on vain tarvittavat ominaisuudet, ei mitään ylimääräistä. Näin se on mahdollisimman helppokäyttöinen.

Ylläpitosopimuksen etuna on huolettomuus. Lähetät meille sähköpostilla materiaalin ja me huolehdimme ne sivuille. Yksi huoli ja murhe taas vähemmän. Muutama päivityskerta vuodessa ei montaa kymppiä maksa, pyydä vaikka tarjous.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot


Kaakon Nettipalvelu Oy
Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Tietosuojakäytäntömme

Olemme .fi-verkkotunnusvälittäjä

Bisnoden myöntämä diplomi hyvästä luottoluokituksesta