Kaakon Nettipalvelu Oy
Laadukkaat nettisivut yritykselle edullisesti

NETTISIVUT YRITYKSELLE

Yrityksen verkkosivujen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Jos yritys ei ole netissä, potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sitä ja asiakasmäärät voivat jäädä huomattavasti pienemmiksi. Hyvät nettisivut saavat asiakkaan kiinnostumaan yrityksestä ja sen tarjoamista tuotteista ja palveluista.

Laadukkaat nettisivut herättävät myös luottamusta - kuka uskaltaisi tilata jotain epämääräisen oloiselta sivustolta?

Miksi yritys tarvitsee verkkosivut - eivätkö pelkät sometilit riitä?

Nettisivujen kautta yritys viestii itsestään. Viestintää voi tukea erilaisilla sometileillä kuten Facebook- tai Instagram-sivuilla. Niiden kautta voi myös hankkia lisää näkyvyyttä ja ohjata liikennettä varsinaisille nettisivuille. Somealustoilla mahdollisuudet ovat kuitenkin rajatummat, minkä vuoksi niistä ei saa irti yhtä paljon hyötyä kuin omista nettisivuista. Omille verkkosivuille saa enemmän ja monipuolisempaa sisältöä. Nettisivut ovat myös paljon muunneltavampia, joten niistä saa omannäköiset. Lisäksi verkkosivut voi hakukoneoptimoida, jolloin ne sijoittuvat korkeammalle hakukoneiden hakutuloksissa, mikä edistää yrityksen näkyvyyttä entisestään.

Yrityksen kotisivut edullisesti

Kaakon Nettipalvelulta kaikki kotisivupalvelut edullisesti

Oli kyseessä sitten uusien nettisivujen suunnitteleminen ja toteuttaminen, vanhojen sivujen päivittäminen tai mikä tahansa muu verkkosivujen tekemiseen liittyvä asia, voit uskoa sen meidän haltuumme.

Meiltä saat seuraavat palvelut:
- ulkoasusuunnittelun ja logon suunnittelun
- sivuston toteutuksen tai vanhojen sivujen uudistuksen
- ylläpitojärjestelmän tai ylläpitosopimuksen

Räätälöimme sinulle yksilöllisen ylläpitojärjestelmän, jolla voit itse tehdä helposti muutoksia sivuillesi. Teemme jokaiselle asiakkaalle oman, mahdollisimman helppokäyttöisen järjestelmän, jossa on vain tarvittavat ominaisuudet, ei mitään ylimääräistä.

Voimme myös tehdä ylläpitosopimuksen, jolloin me hoidamme sivujesi ylläpidon puolestasi. Ylläpitosopimuksen etuna on huolettomuus. Lähetät meille sähköpostilla materiaalit ja me laitamme ne sivuillesi. Palvelu on vaivaton ja edullinen.

Domainit ja palvelintilat

Toimimme verkkotunnusvälittäjänä, joten meiltä saat kotimaisen .fi-domainin lisäksi myös muita domaineja, esimerkiksi .com ja .net. Suomalaiselle yritykselle suositellaan aina päädomainiksi .fi -domainia, jonka lisäksi voi ottaa muita rinnakkaisdomainiksi.

Olemme Zonerin palvelintilojen jälleenmyyjä. Pystymme räätälöimään palvelintilat juuri asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Zonerin palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ovat nopeudeltaan ja luotettavuudeltaan huippuluokkaa.

Projektin kulku ja hinta

Nettisivut luodaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Asiakas saa prosessin edetessä kommentoida sivustoa ja esittää lisätoiveita. Lopuksi sivusto tehdään testiympäristöön, jossa asiakas voi vielä kokeilla sitä. Sivusto julkaistaan, kun asiakas on hyväksynyt sen. Täältä voit lukea tarkemmin projektin kulun vaiheista.

Yrityksen nettisivujen hinta riippuu asiakkaan valitsemista palveluista. Hintaan vaikuttaa tarvittava palvelintila ja osoite, ulkoasuun liittyvät erityistoiveet, sivujen ja kieliversioiden määrä sekä mahdolliset julkaisujärjestelmät ja ylläpitopalvelut. Tyypillisesti projektien hinnat ovat 700-800 euroa + alv. Domain ja palvelintila maksavat vuodessa noin 70-80 euroa + alv.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kotisivuprojektin kulku ja hinta
Kaakon Nettipalvelu Oy
Kaakon Nettipalvelu Oy

Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Ylös